Villatuin achter de duinen

  • Locatie Den Haag
  • Oppervlak 650 m2
  • Ontwerp 2016
  • Realisatie 2017

De vraag van de opdrachtgevers: ‘We willen een tuin die van alle luxe is voorzien, waar we kunnen ontspannen en tot rust komen. We willen een plek die voelt alsof we op vakantie zijn in eigen tuin!’

tuinontwerp Den Haag met jacuzzi en overdekt terras Jeroen Hamers
Tuinontwerp Den Haag Jeroen Hamers
Het tuinontwerp bestaat uit rustige lijnen en vlakken, die aansluiten bij de architectuur van het huis. Hierdoor ontstaat rust, logica en ruimte voor een afwisselende invulling van de vlakken.
luxe tuin met terras tussen siergrassen Jeroen Hamers
Een intiem terras is gesitueerd tegen een strakke muur en omsloten door weelderige beplanting.

Sfeer in de tuin

Sfeer ontstaat door de juiste materiaalkeuzes en vooral door de beplanting. Deze zorgt het hele jaar door voor een afwisselend en levendig beeld. De wind kan op een plek als deze heel goed gebruikt worden in het ontwerp. Zelfs het kleinste zuchtje wind laat de grassen bewegen, wat een prachtig contrast oplevert met de statische, architectonische elementen.

Het tuinontwerp

In het ontwerp wordt een strakke vlakverdeling afgewisseld met natuurlijke beplanting. Zo ontstaat contrast en spanning in de tuin. Het terras is van alle luxe voorzien. Zo is er een jacuzzi en een loungeplek met een flexibele zonwering. Je kunt hier heerlijk zitten, omringd door water, beplanting en een vuurtje.

3D impressie tuinontwerp Den Haag Jeroen Hamers
3D impressie van het tuinontwerp.
Terug naar overzicht